Skip to main content
Movi Vuurvast montage vlam uit logo

Movi Vuurvast montage

Montage vuurvaste bekleding

Vuurvast montage – ovens

Het ontwerpen en monteren van vuurvaste constructies

Sinds onze oprichting in 1983 is het monteren van vuurvaste constructies in industriële ovens onze kernactiviteit bij MOVI VUURVAST.

Het voldoen aan de strenge eisen van industriële ovens, waarbij extreem hoge temperaturen heersen, is onze prioriteit. Wij streven naar minimale warmteafgifte aan de omgeving en zorgen voor een veilige temperatuur van de buitenbekleding van de ovens.

MOVI VUURVAST beschikt over goed uitgeruste bedrijfshallen waar we optimale omstandigheden creëren voor het bekleden van uw ovens. Ons team heeft tevens ruime ervaring met werken op locatie, zowel nationaal als internationaal.

Hoewel onze specialisatie ligt in het bekleden van ovens, zowel nieuw als bestaand, kunnen we ook ondersteuning bieden bij de volledige bouw ervan, inclusief ontwerp. Onze sterke internationale reputatie is gebaseerd op diepgaande betrokkenheid en technische expertise. Elk type oven heeft specifieke eisen voor maximale prestaties, of het nu gaat om gloeiovens voor staal, verzinkovens, droogovens, dierencrematieovens of verbrandingsovens. We hebben altijd de juiste materialen voorhanden voor diverse toepassingen.

Bij het kiezen van geschikte vuurvaste materialen begrijpen we dat dit een complexe taak kan zijn. Dankzij onze uitgebreide ervaring met deze materialen bieden wij deskundig advies. We kunnen warmteberekeningen uitvoeren met behulp van geavanceerde computerprogramma’s en gedetailleerde montagetekeningen maken met 2D- en 3D-software.

Ovens spelen een cruciale rol in diverse productieprocessen. Daarom stellen we alleen de beste onderdelen en oplossingen voor. MOVI VUURVAST staat garant voor betrouwbare, veilige en hoogwaardige resultaten.

Hieronder ziet u een selectie van enkele voorbeelden van projecten die we hebben uitgevoerd, helemaal onderaan deze pagina.

Voor verdere vragen of informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

Montage & reparatie

Wat we nog meer voor u kunnen betekenen?

 • Monteren en repareren van branderbemetselingen en andere bemetselingen.
 • Levering en montage van keramische brandringen (ferrules).
 • Aanleveren van diverse pakkingen voor keteldeuren.
 • Levering van explosiestenen voor kruipluiken.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op

  Neem contact op

  Movi vuurvast
  Julianastraat 49
  5087 BA Diessen

  Inrijoven
  inrijoven 8
  rookgaskanalen
  Hardingsoven