Skip to main content
Blauwe vlam

Movi Vuurvast stortwerk

Gespecialiseerd in vuurvaste stortwerk

Movi Vuurvaste vormstenen

Movi Vuurvast is gespecialiseerd in het produceren van vuurvaste vormstenen. Dit zijn zowel stenen voor de haarden- en kachelindustrie, ketelindustrie, brandbestrijdingsindustrie en andere vuurvaste industrieën. Ze worden geheel naar de wensen van de klant geproduceerd, droog gestookt en eventueel op kleur gespoten. Zo leveren wij al jaren aan diverse kachelbouwers in binnen en buitenland.

Movi Vuurvast stortwerk

Productie van vuurvaste stortwerk

Movi Vuurvast is dé specialist in de productie van hoogwaardige vuurvaste vormstenen. Onze expertise strekt zich uit over diverse industrieën, waaronder haarden en kachels, ketels, brandbestrijding en andere vuurvaste installaties. Met jarenlange ervaring leveren wij maatwerkoplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten.

Complete betonkachel

Complete betonkachel

Dit is een volledig betonnen houtkachel, samengesteld uit op maat gemaakte betonelementen die samen één geheel vormen.

Binnenkamer

In deze afbeeldingen wordt een complete binnenkamer van een houtkachel getoond, met duidelijk zichtbare artikelnummers en het bijbehorende logo. Alle onderdelen zijn op maat gemaakt van hoogwaardig vuurvast beton, wat garant staat voor duurzaamheid en efficiëntie.

Zijstenen

Zijstenen

Movi Vuurvast biedt op maat gemaakte zijstenen voor houtkachels, die zorgvuldig zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van elke klant. Deze zijstenen zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk, en ze worden volledig geproduceerd volgens de wensen van de klant. De stenen zijn ontworpen om langdurig warmte uit te stralen, waardoor een efficiënte en comfortabele warmtebron wordt gecreëerd voor elke ruimte. Met Movi Vuurvast kunnen klanten vertrouwen op hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan hun behoeften en verwachtingen op het gebied van warmte en design.
Zijstenen

Overige toepassingen

Ontdek de veelzijdigheid van onze vuurvaste vormstenen, die niet alleen essentieel zijn in de houtkachelindustrie, maar ook in diverse andere sectoren. Op deze foto tonen we een voorbeeld van onze vormstenen die worden gebruikt in de brandbestrijdingsindustrie.

Of het nu gaat om houtkachels, buitenhaarden, of andere toepassingen waar vuurvaste materialen cruciaal zijn, Movi Vuurvast Stortwerk staat klaar om te helpen. Onze vormstenen worden op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke eisen van uw project, waarbij we streven naar betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Huifoven
DickVHoff-Rosmalen-1707'20-239-01
Afbeelding oven buiten
Afbeelding kachel binnen